Over ons

Over ons

Collevio wil de referentie zijn voor een vernieuwende aanpak die de actieve mantelzorgers ondersteunt.

De mantelzorg is een thema dat steeds meer aandacht krijgt van de verantwoordelijken in deze maatschappij. En tegelijk is dit thema even belangrijk in de bedrijfswereld waar het bestaan ervan en a fortiori de impact ervan, nog eerder beperkt zijn en soms zelfs onbekend. Collevio is opgericht om hieraan te verhelpen en de werknemers te ondersteunen bij deze uitdaging die gelijkloopt met de veroudering van de bevolking.

Sébastien Barthe Batsalle
Business Manager

Collevio biedt een gamma diensten aan voor zowel de werkgevers als voor de mantelzorgers.

We helpen we eerst de werkgevers bij het inschatten van de grootte en de impact van de mantelzorgproblematiek voor hun bedrijf en voor hun medewerkers. Wanneer dit is gebeurd, wijzen wij met onze expertise allerlei maatregelen aan die genomen kunnen worden om de mantelzorgers het leven en het zorgen makkelijker en aantrekkelijker te maken.

Tegelijkertijd zorgen wij voor een ruime waaier aan diensten voor de mantelzorgers in het bedrijf. De bijzonderheid van onze aanpak is dat die rekening houdt met het ‘professionele leven’​ van de mantelzorger.

Uiteindelijk wordt een dynamische ‘win-win’ situatie gecreëerd die een belangrijke impact heeft op de bedrijfscultuur. Op die manier kan het bedrijf blijven vertrouwen op de kennis en inzet van zijn mantelzorgers die meer gemotiveerd, meer aanwezig en serener aan de slag kunnen blijven.

Contacteer ons*   Verplichte velden